Search in the website:

Apoptygma Berzerk

לא רוצה (ולא יכול) לישון – אורן עמרם (תחת התקפת טילים על תל אביב) 16/5/2021

16 May 2021

תכנית ספונטנית וחד פעמית, לא רוצה לישון, או ליתר דיוק – לא יכול לישון, בעיצומו של המבצע בעזה, ובזמן שטילים עפים על ישראל כל היום, ועם האיום הנוכחי לטילים לאיזור תל אביב בשעות הקרובות, ללכת לישון זו לא ממש אופציה שנראית באופק. אז לפחות אני אהיה איתכם עם מוסיקה טובה. והאזעקות והפיצוצים ששמעתם בשעה הראשונה […]

Read More

Set Up with DJ Elvis Rashidi #88 – 9/05/21

9 May 2021

01-A Ha-Summer Moved On (Live) 02-Pet Shop Boys-Suburbia (Live) 03-Eurythmics-Sweet Dreams (Live) 04-REM-Losing My Religion (Live) 05-Crannberries – Zombie (Live) 06-Rammstein-Du Riechst So Gut (Live) 07-U2-Where Street Have No Name (Live) 08-New Order-Blue Monday (Live) 09-Faithless-Imsomnia (Live) 10-And One-Für (Live) 11-Camouflage-Love Is A Shield (Live) 12-Mesh-You Didn’t Want Me (Live) 13-Covenant-Der Leiermann (Live) 14-Apoptygma Berzerk-Kathy’s […]

Read More

Synthesize Me #415

3 May 2021

Hour 1 Beborn Beton – Anorexic World (Oren Amram Club mix) De/Vision – Time to Be Alive Eisfabrik – Free 2020 RROYCE – (It Smells Like) War (Eisfabrik remix) T.O.Y. – The Darkness And The Light (Eisfabrik remix) Parralox – Space Age Love Song Beyond Border – What Makes The World Go Round (Namnambulu remix) […]

Read More

Set Up with DJ Elvis Rashidi #85 – 18/04/21

18 April 2021

#85 01-Rammstein-Du Hast 02-Oomph!-Augen Auf! 03-Placebo-The Bitter End 04-Marilyn Manson-The Beautiful People 05-Die Krupps-Schmutzfabrik 06-Nitzer Ebb-Shame (Mix Nr.Two) 07-Front 242-Quite Unusual 08-Autodafeh-Divided We Fall 09-And One-Panzermensch 10-Laibach-Tanz mit Laibach 11-Spetsnaz-Apathy 12-Jäger 90-Der Verzicht 13-DAF-Der Sheriff 14-Sturm Cafe-Koka Kola Freiheit 15-S.P.O.C.K.-Never Trust A Klingon (Gravity Version) 16-Praga Khan-Lonley 17-Prodigy-Smack My Bitch Up 18-Project Pitchfork-Timekiller 19-VNV nation-Solitary […]

Read More

Synthtopia With John Tupper #79

12 April 2021

    1.Omnimar-Music is my Everything 2021 2.Electric City Cowboys-Save me 2021 3.Steven Jones & Logan Sky-Lovers and Losers 2021 4.Mark Plunkett-Alone 2021 5.EMT-Disciples 2020 6.DiarBlack Feat Helga Dyrfinna-Heart 2021 7.Climate Zombies-The Cloud (Distant Madness Mix) 2021 8.Yestergrey-Never Trust Design 2021 9.The Saint Paul-Superficial 2021 10.Ashbury Heights Feat Massive Ego-One Trick Pony 2021 11.Pacific Deep-Rise […]

Read More

Synthesize Me #411

28 March 2021

Hour 1 Loewenhertz – Unsichtbar (Oren Amram SynthesizeMe mix) BlakLight – Isolation Minerve – Hold Me Tight Piston Damp – Runaway Projekt Ich feat. Electric City Cowboys – We Are The First (POS2 remix) Avoid A Void – Until I Paralyze (Seadrake extended remix) Seadrake feat. Frank M. Spinath – Lower Than This (Someday) Axel […]

Read More

Synthesize Me #410

22 March 2021

Hour 1 Piston Damp – Loose Ends (extended remix) Solar Fake – Just Leave It Mesh – Just Leave Us Alone Logic & Olivia – Night of Despair Blutengel – The Sun Always Shines on TV Blutengel – Ship of Fools Condition One – Breathing Spandau Ballet – The Freeze (12” Version) Elektrostaub feat. !distain […]

Read More

Synthesize Me #409

15 March 2021

Hour 1 Piston Damp – Loose Ends (extended remix) Diorama – Gasoline Blutengel – Dr. Mabuse Blutengel – Hymn BlackCar Burning – The Mirror BlakLight – Unknown Love (Hollowlove remix) Sparks – When Do I Get to Sing ‘My Way’ Echo Image – Walk My Mind (Apoptygma Berzerk remix) Condition One – Sinner Condition One […]

Read More

Set Up with DJ Elvis Rashidi #80 – 14/03/21

14 March 2021

#80 01-Kraftwerk-The Model 02-Depeche Mode-Dream On (Mourning After Remix) 03-Kaycee-Truth 04-Schiller & Heppner-Dream Of You 05-Sparks-More Than a Sexmachine 06-Pet Shop Boys-Miracles 07-Alphaville-Victory Of Love 08-A Ha-You Wanted More 09-The Killers-Human 10-Edyta-Impossible 11-Spiller feat. Sophie Ellis Bextor-Groove Jet 12-Rag’n Bone-Human 13-Depeche Mode-Broken 14-Camouflage-Back To Heaven 15-And One-Enjoy The Unknown 16-Covenant-Dies Irae 17-Mesh-Confined 18-VNV Nation-Homeward 19-Assemblage […]

Read More

Synthtopia With John Tupper #74

8 March 2021

  1.Chrom-Walked the Line (RRoyce Remix) 2016 2.Digital Energy-Path 2019 3.The Livelong June-Middle Aged Rebel 2021 4.Obsession Of Time-You Brought Feelings (Den Der Killen Remix) 2021 5.Projekt Ich Feat Electric City Cowboys (Obsession of time Remix) 2021 6.Echo Image-Walk My Mind (Apoptygma Berzerk Remix) 2021 7.LorD and Master-Time to think (Dek101 Remix) 2021 8.Lucca Leebo-Fantality […]

Read More

Load more